Old Gents Society

Loungen - Allmänt snack => Hobbyrummet => Sportspegeln => Ämnet startat av: guest3 skrivet 2007-10-26, 08:59:40

Titel: Borås i HockeyAllsvenskan
Skrivet av: guest3 skrivet 2007-10-26, 08:59:40
Efter ha sett min första match någonsin med Borås i Hockeyallsvenskan blev jag positivt överraskad. Med en strålande målvakt (f.d. AIKare) i Gustav Wesslau och en välrenommerad tränare kan de gå långt.
De spelar ett ganska snabbt och effektivt spel, jämfört med AIK som gärna åker runt och håller puck utan att få till skott på mål.

Domarinsatsen i nämnda match var den bästa under hela denna säsong och det förvånar mig otroligt starkt att Borås tränare gnäller på domaren efter matchen. Och när man läser Borås egen hemsida så låter det som att Borås bara legat i AIKs zon hela matchen och att domaren var urusel. Det är ju helt absurt!!!

Nä, det uppträdandet från en klubb gör att jag nu ratar min uppskattning för detta lag omedelbums. En tränare ska uppträda bättre, och en officiell hemsida ska spegla sanningen, vilket jag tycker AIKs gjorde (som bedömde matchen ganska jämn, med ett visst AIK-övertag).

Borås Hockey ska skämmas för detta. Men spelarna ska ha cred. Och då menar jag INTE de inlånade Frölundaspelarna, utan Borås kontrakterade spelare.
Titel: SV: Borås i HockeyAllsvenskan
Skrivet av: DeadHead skrivet 2007-10-26, 10:48:34
Borås... det ligger i gnällbältet va?

;)
Titel: SV: Borås i HockeyAllsvenskan
Skrivet av: Braxen skrivet 2007-10-26, 10:59:06
NÄHÄ!!! Vi vill inte ha någä määä däm att göra!!!