Registrera
 

Old Gents Society



Nästa LAN


Författare Ämne: Gillet - Old Gents i Vanguard  (läst 3461 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Pruneboy

  • Old pacifier
  • =[OG]=Ledningsgrupp
  • Guru of spam
  • ******
  • Antal inlägg: 7 028
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻)
    • http://www.dn.se
Gillet - Old Gents i Vanguard
« skrivet: 2007-01-31, 11:39:25 »
Här följer lite information som alldeles säkert kommer att uppgraderas.


Hej och välkommen till Old Gents informationssida om sitt gille i Vanguard SOH.

Om gillet.
Gillet består idag av de Old Gentsmedlemmar som spelar Vanguard och för att gå med i gillet har vi till att börja med sagt att man måste vara medlem i OG för att kunna göra det. Detta betyder i praktiken att man måste ansöka om medlemskap i OG för att gå med i gillet och det är med flit vi säger så för vi vill ju naturligtvis ha fler medlemmar i både gillet och OG. [Hade jag vetat var de där usla reglerna för gents befinner sig under allt forumsstök, hade jag glatt länkat in dem här] Gillet heter Old Gents.

Gillesledning.
Vi kommer att köra en rätt platt hierarki i början. Tillsvidare kommer de flesta gents att få någon form av officerstatus för att kunna bjuda in nya medlemmar. Gillesledare är för tillfället pruneboy (?)

Servrar.
Gillet Old Gents är nu skapat på den europeiska servern Halgar.

Klasser.
Då vi inte har intentionen att hardcoreraida än på ett tag, står det alla medlemmar fritt (frith?) att välja klass efter eget hjärta.

Conduct.
Old Gents regler om uppförande gäller även i fantasyvärlden. Man är trevlig och hjälpsam och vårdar sitt språk. Inom gillet gäller än så länge bara två regler: Kräv inte hjälp från gilleskamrater och skicka inte invites utan att frågat om personen har tid/möjlighet att hjälpa till.

Trainees.
Gillet accepterar självklart trevliga och hjälpsamma trainees. För att få ansöka om traineestatus krävs samma saker som i resten av OG - Man är 25 år eller över och huggen ur ett mer grupporienterat granitblock. Att bli gillesmedlem innebär alltså att man blir medlem av Old Gents i stort, så det är naturligtvis av största vikt att man är medveten om vad OG som kollektiv står för och erbjuder sina medlemmar.

Old Gents - un société du social.
Old Gents är en social klubb och ett spelcommunity för oss som kanske inte har så mycket tid att lägga på spelande. Vi spelar inte för att vara bäst, utan för att ha roligt. Old Gents har vi skapat för att ha roligt med likasinnade. Vill man och kan man spela 12 timmar om dagen så får man självklart det, men man får aldrig kräva av andra medlemmar att de ska kunna göra detsamma. Att vara medlem i OG betyder också att man kan spela fler spel än det som kanske ledde till medlemskap - Vi tvingar ingen att spela fler spel än det man "brinner" för, men tanken är samtidigt att det ska finnas ett smörgåsbord av spel att välja mellan. Vill man testa ett annat spel finns det en coach som hjälper till med frågor och filer och en voicecom-kanal fylld med hjälpsamma människor att spela med.

Edit: Uppdaterade information 2009-06-15 /DH
« Senast ändrad: 2009-06-15, 07:57:15 by DeadHead »

 

Senaste inlägg