Registrera
 

Old Gents Society



Nästa LAN


Författare Ämne: GW2 - Ryktet går  (läst 2671 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

guest1645

  • Gäst
GW2 - Ryktet går
« skrivet: 2013-01-03, 07:49:32 »
Tar en ny tråd istället för spam-tråden så man kan spekulera vilt.
Vilket man har gjort på GameBreaker i natt efter att ha läst en kommentar på forumet:
http://www.gamebreaker.tv/mmorpg/new-maps-in-the-works-for-world-vs-world/

Kommentaren i fråga är en väldigt kort notis av Colin Johanson där han säger att:
Nej, de håller inte på att ändra på existerande WvW-kartor, men det betyder inte att det inte är något nytt på väg kartmässigt.
Man håller på att försöka rätta till grafikproblemet som gör att man inte ser andra spelare, det kräver dock en väldigt stor motor-förändring vilket är orsaken till att det tar tid.
Det kommer något stort till WvW i februari som Colin Johanson, som gammal Dark Age of Camelot fantast, är mycket exalterad över.

https://forum-en.guildwars2.com/forum/pvp/wuvwuv/Fun-WvW-Interview-w-Anet-Devs/page/4#post1077922

guest1645

  • Gäst
SV: GW2 - Ryktet går
« Svar #1 skrivet: 2013-01-03, 08:05:15 »
Och om lite WvW-rykten inte intresserar, så kanske någon har en fundering över den stora uppdatering som kommer nu i januari och februari?
Enligt, igen ryktet, så kommer en expansion i andra halvan av 2013 (vilket med ANet's tidsmått innebär ngn gång 2036):
http://www.gamebreaker.tv/mmorpg/guild-wars-2-expansion-predicted/
Det är en finansfirma i Korea som kommit med uttalandet, samma firma som med ganska snäv marginal träffade rätt på GW2s släppdatum.

I alla fall, den nya expansionen bör vara Cantha eller Elona. Vissa hävdar Elona eftersom Destinys Edge har lite gammalt groll att lösa med Kralkatorrik i Crystal Desert, andra är mer inne på Cantha, vilket jag själv nog ser som mest logiskt.

Vi vet att kejsaren kastade ut alla högre tänkande varelser ur Cantha, inklusive tengu. Vi har redan mött, pratat med och i vissa fall hjälpt tengu i GW2. Ofta i närheten av den gigantiska mur de byggt runt Dominion of Wind.
Så min förhoppning är att man snart kommer öppna Dominion of Wind (kanske lagom till det kinesiska nyåret) för att på så vis ge oss en storymässig övergång till Cantha.

I.o.m att man tar ner Zhaitan nu, så ska ju dessutom sjövägen till Cantha vara mer lättillgänglig. Bara en bunke pirater och oorganiserade risen kvar.

guest1645

  • Gäst
SV: GW2 - Ryktet går
« Svar #2 skrivet: 2013-01-04, 09:24:35 »
Oookej. Så inget "Dominion of Winds". Från artikeln om Snowflake exploiten:
Citera
In happier news, Game Director Colin Johanson took to the forums a short while ago to talk about upcoming updates. He stated that the January release will be "relatively small" and set the scene for the February and March releases. Additionally, he mentioned that no new races, professions, or regions will be added with the larger releases but that "an expansion's worth of content" was a reference to the number of new features in PvE, WvW, and PvP that will be appearing.

https://forum-en.guildwars2.com/forum/game/gw2/January-updates-Any-sources/first#post1136181

 

Senaste inlägg