Registrera
 

Old Gents Society



Nästa LAN


Författare Ämne: Choppa  (läst 2008 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.


guest2174

  • Gäst
SV: Choppa
« Svar #1 skrivet: 2009-02-28, 08:42:31 »
Kanske kan skriva lite snabbt om den också. Choppan använder en mekanik som Mythic valt att kalla Berserk. Skulle vilja påstå att det funkar lite som Dark Magic eller Combustion med en skala från 0 - 100. Vid 0 - 24 i Berserk, ingen skillnad. Vid 25 - 74 så har man 25% mer skada. Dock minskar armor och alla resistances med 25% då också. Vid 75 - 100 har man 50%. Finns så klart en ability som tömmer ens Berserk, precis som Sorcerern och Bright Wizarden har.

Det finns en catch där också. Ligger man i intervallet för Furious, dvs mellan 24 - 75, så får man 75% i skada och antagligen samma i armor- och resistance reduction. Tooltipet säger tyvärr inget om det och så djupgående orkade jag inte testa. Den ger även motståndarna 5% högre critical hit chans under 10 sekunder. Choppan kan också slåss med 2-handsvapen istället för en i varje hand. Kanske är något för våra loldps-tanks.  :thumb

Fanns lite andra nymodigheter också. Man kan maila en hel hög med saker nu istället för en åt gången. Alltid trevligt. Party / WB sökfönstret har blivit omgjort och finns numera i den lilla ikonmenyn man har högst upp. Den har fått mer filter av olika slag så att man ska kunna söka efter grupper. Har inte hunnit leka med den alls. Finns också en knapp för Rally som ibland kan börja blinka. Klickar man på den, så flyttas man automatiskt till War Campet vid RvR-området där Rally Call skickades ifrån. Inte en blekaste hur man sätter igång den dock.

Istället för att länka till fler screenshots som får rätt dålig kvalité, så tänkte jag lite snabbt förklara hur man tar sej in på testservern istället. Tänkte aldrig på att det kanske inte är helt självklart.

  • Gå in i mappen där ni installerat Warhammer Online, leta upp en fil som heter "testpatch.exe" och kör den.
  • När allt patchat klart, logga in med erat normala användarnamn och lösen.
  • Spela och ha kul.

Vill ni ha era main-karaktärer på testservern så måste ni logga in på erat konto på GOA's hemsida och göra en transfer till testservern. Det är en kopia av karaktären och originalet stannar på Eight Peaks eller Axe Bite Pass, om det var därifrån man tog sin transfer. OBS, jag vet inte om man kan kopiera in karaktärer just nu. Kan vara så att det är en Choppa / Slayer testing fas fram tills att patchen går live. Kostar ju inget att prova.

 

Senaste inlägg