Registrera
 

Old Gents Society



Nästa LAN


Författare Ämne: Addons som skall vara installerade för Ancient Knights  (läst 2690 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Rhowdy

  • Old Lead Foot
  • Moderator
  • Gubbsjuk
  • *****
  • Antal inlägg: 719
Addons som skall vara installerade för Ancient Knights
« skrivet: 2010-05-09, 20:00:51 »
Hej kära guildkamrater.

Vi i ledningen har fattat ett beslut, vi vill att alla som spelar med Ancient Knights skall minst ha dessa Addon installerade. Det är inte många men dessa skall alla medlemmar ha installerade.

Utdrag ur Solon:s tidigare tråd:
Till att börja med så rekomenderar vi att man installerar Curse Client, Curse Client är ett verktyg med vilket du på ett enkelt och överskådligt sätt kan installera och hålla dina addons uppdaterade. Addons hittar du främst på Curse.com där du lätt kan navigera genom olika kategorier, men även använda en sökmotor för att söka igenom deras databas. När du hittat den addon du valt väljer du "install via curse client".



Deadlyboss mod

Threathmeter = Omen, eller annan valfri.



Decursive. (För de klasser som kan kan ta bort poison, Curses, osv.)

Varför vill vi att ni skall ha dessa?

Deadlyboss mod:  för att underlätta för alla som spelar räder. Med detta addon får man reda på när en boss gör vissa special-grejer som man måste vara beredd på att ta till olika motmedel mot osv. Med detta addon ser man dessutom vad som kommer att hända och vad som man skall göra på de olika bossarna.

Threatmeter: För att man inte får dra aggro från tanken och för att unvika onödiga whipes.


Decursive: Underlättar för alla klasser som kan cleansa olika saker och gör det enkelt att se till att Raiden/gruppen inte tar onödig skada av vissa spells eller Poison. (Detta addon är bara tänkt att de som har någon klass som cleansar skall ha installerat. Har man bara tex en warrior som inte kan cleansa behöver man då inte ha detta installerat.

/Ledningen Ancient Knights
« Senast ändrad: 2011-08-13, 00:24:13 by Rhowdy »

 

Senaste inlägg