Registrera
 

Old Gents SocietyNästa LAN

Författare Ämne: Enkelt sätt att online konvertera webbsida eller HTML till PDF.  (läst 3254 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

WOLF

  • Gäst
Hej. Här kommer jag med ytterligare ett litet tipps.

Med Web2PDF Converter kan du konvertera webbsidor till PDF-filer gratis på nätet från valfri webbläsare så som Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari och Opera.

Web2PDF Converter
http://www.web2pdfconvert.com/pdf-browser.aspx
http://www.web2pdfconvert.com/pdf-button.aspx

Då kan kanske det tyckas "vad ska jag med det till?".

Exempel: Säg att du tankar ner något gratis program från någon sida men utelämnar information om sidans innehåll eller ursprung. När du sedan efter en tid får syn på detta program i dina sparade program och har glömt vad det var, ja då kan det vara bra att ha någon slags information att falla tillbaka på vilket ett litet dokument är till för.

Jag har nämligen arbetat så ett bra tag med att just konvertera den webbsida till PDF som jag har behov att spara av en eller annan anledning. PDF:n Lätt och enkelt att bara klicka i och vips så kommer man till webbsidan det berör och kan där kolla upp om det finns något nytt i ämnet.

Nu förekommer det snack om skadligheten med just PDF filer i datorn. Men jag anser att om man har ett bra personligt skydd i sin dator i form av regelbundet uppdaterad brandvägg, antispy & antivirus program samt att man inte surfar runt på sidor som håller på med destruktiva saker, ja då är risken klart mycket mindre att drabbas.


Mvh. WOLF  :thumb
« Senast ändrad: 2010-01-23, 22:57:49 by WOLF »

 

Senaste inlägg