Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Annars så är mitt tips att undvika framförallt franska
Jag brukade föredra spanska Rioja-viner (kryddiga och smakstarka), men nu är det två argentinska som oftast handlas in:Argento Malbec (nr 6649); En riktig favorit. Ca 80:-Ecologica Shiraz Malbec (nr 6512); Inte samma klass som Argenton, men är ekologiskt och smakar bra. Ca 60:- Finns även på box, och är nästan bakfyllefritt. En annan favorit är annars detta italienska:Masi Valpolicella Bonacosta (nr 6998); Är inte överväldigande i smaken, utan är mer raffinerat delikat. Perfekt för en fin middag, när man även vill låta maten skina. Ca 85:-
....Kir?...... DD
Bästa vin jag druckigt är "Amarone Tomasi år gång 2003... Dyrt vin, men oj låter de stå i en karaff, 3 timmar, sen servera det, med oxfile, och ÅÅÅ GGGGGGGGUUUUUD VAD GOTT! hehehe.... Dock är de för högt pris!! 259 kr för en flask =/....
Amarone är ett säkert kort....samma sak med bra Italienska viner - chianti.....Min "plastmamma" jobbar på bolaget, och gav ett tips som ALLTID funkar:Vilket vin du än väljer, dyrt eller billigt, kolla på "cirklarna"....Är dom lika så är det ett välbalanserat vin dvs gott!!!DD