Old Gents Society
Loungen - Allmänt snack => Hobbyrummet => Mat & dryck => Ämnet startat av: Gunslinger skrivet 2015-05-16, 12:06:09
-
Köpte en Weber E-210 och har börjat att treva mig fram i grill o bbq labyrinten. Tidigare så har man ju bara fyllt den gamla kolgrillen, hällt över tändvätska, öppnat bärsen och sedan slängt på karrékotletterna :drink
Med nyväckt intresse för det mera gastronomiska har jag börjat med att grilla lite revben, har inköpt en ställning till kyckling som skall provas imorgon och om jag förstår saken rätt gäller det att blanda till sin marinad och glaze på det bästa sättet :nono
Så vad har ni för recept att dela med er av?
Grillslinger
-
Örtmarinerade vildsvinsrevben. Timjan och rosmarin i olivolja och lite soya. Smakar smaskens!
-
Tonfisk file grillat med grönsaker till & tzatziki De grejer de, nu blev jag hungrig :thumb
-
tonfisk är bra :thumb
-
tonfis är bra :thumb
Jag har hört att man lätt blir väldigt gasig i kistan av det.
-
:D
-
Bra lan mat alltså...