Registrera
 

Old Gents SocietyNästa LAN


Författare Ämne: Vad är Old Gents?  (läst 70786 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Pruneboy

  • Old pacifier
  • =[OG]=Ledningsgrupp
  • Guru of spam
  • ******
  • Antal inlägg: 7 028
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻)
    • http://www.dn.se
Vad är Old Gents?
« skrivet: 2018-04-09, 19:01:52 »

Vad är Old Gents?
Old Gents Society startade våren 2001 och syftar till att samla trevliga och lagom gamla spelare för att kunna erbjuda spel och vänskap, utan att kräva. Vi är idag ett hundratal medlemmar.

Klanen =[OG]= spelar för nöjes skull; inte för att optimera sig eller för att klättra i olika stegar. Är man en "go gubbe" gör det inget att man inte alltid ligger högt i gamestats.

Herrklubben =[OG]= är den gemenskap som sträcker sig utanför spelen. Herrklubben träffas för en bit mat, en öl och trevligt samkväm då och då. Vi är ofta ute på kvällarna och spelar medan vi pratar på vår egen Teamspeak-server över en öl eller två.


Organisation
Old Gents Society förkortas =[OG]= och det är den tagg vi använder vid spel. =[OG:t]= används för trainees, d.v.s. de som vill bli OG-medlemmar.
Old Gents Society är en hyggligt demokratisk organisation där klanledning väljs så ofta som det behövs. Om ett spel växer sig så populärt att det behövs någon form av organisation runt utövandet, utses en eller flera ansvariga(sk. coacher)av ledningsgruppen. Coacherna tar hand om spelet, aktiviteter, medlemmar och rekrytering.


Aktiviteter
Idag är vi inte låsta till något specifikt spel, utan olika medlemmar spelar olika spel och moddar med varandra.
Man måste inte vara med i =[OG]= för att vara med och spela med oss. Det viktiga är att spela och umgås på Voicecom och spelservrar.
Vi ordnar ett antal LAN per år i Tidaholm, Borås, Sandviken och Lomma. Dessa helg-långa evenemang brukar bestå av snaps-testning, spelande, en rejäl sittning och massa annat skoj. Ibland ordnas även krog-kvällar, biljard m.m.


Krav
Vi ställer inte så stora krav på våra medlemmar annat än att de ska uppträda som gentlemen när de sitter framför datorn. Läs mer om uppförande och gentlemän i följande länk >> Vår definition av en genleman
« Senast ändrad: 2018-04-11, 14:44:14 by Pruneboy »

 

Senaste inlägg