Forum > Raid- och Instansanmälan

Legendary - Tarecgosa's Rest

(1/5) > >>

Bråthen:
Då var det dags att delge er lite info om vad det innebär med quest kedjan till att få legendary staven.

Jag och Bånken har under några veckor samlat Eternal Ember för quest All-seeing Eye. Det har nu blivit dags att snart gå vidare till nästa del i questkedjan för min del då jag endast saknar en Ember för att lämna in questet och fortsätta till nästa.

Efter några quest som innebär flygande fram och tillbaka i bl.a. Northrend och genomföra vissa obscyra händelser och prata med bl.a. Tarecgosa så börjar man questet Delegation. Kortfattat ska man hitta en portal, ta ner encountern på andra sidan och den som har legendary questet skall loota Branch of Nordrassil som behövs för att slutföra questet och fortsätta till nästa. :)

Problemet är att hitta portalen. Därför att detta innebär ett helt raidlags samarbete för att samla reagents för att skapa portalen. Kortfattat skall den med legendary questet, under Shannox, Lord Rhyholith, Beth'tilac och Alysrazor encounters, samla reagents som spawnar på olika sätt och skapa fyra olika typer av "Focus" som man sedan använder för att skapa/öppna portalen till stället där Branch of Nordrassil finns.

Det går att påbörja varje encounter, fixa alla reagents för att skapa repsektive "Focus" och sen wipa för att på ett snabbare sätt få alla "Focus" och klara encountern och sen gå tillbaka och ta bossarna. Istället för att försöka göra allt samtidigt.

Hur som helst, vad vi än väljer så innebär detta att hela raiden måste vara inställda på att det kommer att ta en stund att utföra och kanske några kvällar kommer att gå åt att få detta färdigt.

Jag har ganska bra koll på vad som måste göras och kan ta en genomgång den kväll vi bestämmer oss för att köra. Så frågan jag nu ställer är hur ni alla vill att vi ska göra?

Edit: Det kommer en uppdatering på nästa steg i kedjan inom kort men detta är det som ligger närmast.

Bustacruz:
Tack för uppdateringen Knarkalos!

Jag tycker absolut att vi ska hjälpa till att göra denna questkedja!

Det är en sjukt kul grej och något som i mina ögon skapar ännu mer samma hållning i AK för att sedan tillsammans en kväll beskåda cermonin där du får staven!

Jag ställer upp på detta och anser att AK ska hjälpa till med både guld och mats om det behövs. Vi får inte glömma att vi gör detta för AK och inte för en specifik spelare så att säga!

Återigen...I got your back!

Mvh
Bahaa aka Cheryl the gnome

Bråthen:
Jag är sjukt tacksam för att jag fått äran att påbörja samlingen av Embers först av alla och tackar i förväg för all annan hjälp som detta innebär!

Detta tar en liten stund att göra och jag vill ju inte ta upp dyrbar tid för någon utav er i onödan. :)

Kuling:
Klart vi hjälper dig. Låt mig vara din runar

Hornath:
 :stupid

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion