Registrera
 

Old Gents Society



Nästa LAN


Författare Ämne: Länkar för alla våra nya medlemmar  (läst 2232 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

guest3

  • Gäst
Länkar för alla våra nya medlemmar
« skrivet: 2004-02-23, 09:50:03 »
Jag tänkte bara förklara varför vi har de Favoritlänkar vi har på forumets framsida.

Duckfight drivs av =[OG]=Ducken och är ett spelforum, mest dedikerat till CS och AA. Gå gärna in där och botanisera. Här kan man hitta trevliga prickar såsom =[OG]=Wacko och =[OG]=Magoo. Duckfight har vi mycket att tacka för. Det var tack vare det forumet som OG har lyckats överleva övergången från Strike Force till Battlefield 1942. De är värda ett besök.

Piranha är en klan som spelar Strike Force. Det var här vi alla hängde först, i OG's start. De är MYCKET duktiga på alla tänkbara tekniska frågor. Undrar man nåt om sin dator så kan de tveklöst svara på det. De är flitiga besökare på våra LAN.

Omega:TGN är en Battlefield-klan som vi har mycket gemensamt med. Vi brukar åka på våra berömda Kübelwagen-race med dem. De har vunnit varenda gång. *suck*
Vi lirade många träningsmatcher emot dem under BF-tiden.

Troopers home är hemsidan för spelet Troopers. Troopers är en mod på UT2003, som =[OG]=Pruneboy varit med att utveckla. Ett spel jag tror på, men som inte spelas så mycket i klanen idag.

StrikeForce Home är hemsidan för spelet Strike Force. Det startade som en mod till UT och verkar ha självdött i övergången till UT2003. Det var de spel som först sammanförde OG.

Balltefield 1942 home, säger sig självt.

Piranha weather forcast är en hemsida där man kan spana in dagens väder.

Gå gärna in och hälsa på i de olika forumen, och tala om varifrån ni kommer. De är allihopa trevliga människor på dessa forum. Fast ingen är ju så trevlig om en OG. :buddy

Alla dessa länkar bör vi se över inom en snar framtid. Vi bör ersätta gamla med nya så vi har länkar till alla de spel vi lirar. Vi ligger dock lite lågt i väntan på nya versionen av phpBB-forumet.

 

Senaste inlägg