Forum > Spelsnack - Allmänt snack, hype och rants om spel.

Warframe

(1/3) > >>

Elunyx:
Nån som lirar det nu lite äldre spelet Warframe? Jag vet att det har varit OG-aktivitet i Wf men alla kanske har flytt för länge sedan?


Pson:
Hello
Jag dammar av det av och till,  har nog lirat ca 80h.

Gillar hur det ser ut nu efter släppet.
Lite nytt att lära sig, nytt tänk osv.

Sugen att lira lite Coop svårt att lira seriöst på egen hand.

Skickat från min oneplus x via Tapatalk

klantbo:
Nån som kör fortfarande? Tvärgammal tråd, men det har ju kommit en stor expansion nu..

Överraskande kul, jag gillade inte det förr när jag testat. Svårt att förstå att det är gratis. Iofs föll jag för frestelsen och spenderade ett par hundra :D

Skickat från min SM-G930F via Tapatalk

Elunyx:
Jag har varit inne och uppdaterat min klient och kört lite, men inte så mycket mer. Eftersom jag har en del att fixa vid sidan om lirandet månaden ut så tar PoE all min speltid just nu, men nästa månad kommer jag nog titta lite mer på det.

Ifall nån inte känner till det så är Warframe ett av dom mest spelade spelen på Steam.  Det brukar sväva kring 10:e plats, men nu är det 4:e mest spelade spelet, precis efter Counter-Strike.
http://steamcharts.com/

Pson:
Jag hittade tillbaka till det nu efter uppdateringen med Archwings, asså, det är fördjävla bra det här  :thumb men nackdelen är väl att man kan känna rätt stort behov av fler inventoryslottar som kostar riktiga slantar, men whatta hell, ett bra "gratisspel" kan man ju sponsra med någon hundralapp  :cartman


https://www.youtube.com/watch?v=GYOZ0rPzqXM

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion