Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
6. Lägg en handuk under hennes stol, och ställ fram en hink med skurbortste...VARFÖR.....det kommer bli snigelspår från köksbordet till SÄNGEN!!!!
The pretzel gives the knodele a very distinct flavor
Finnes någon Gents som sitter inne med ett bra recept på knödel (inte potatisknödel)? Mottages tacksammast.
Gyoza ar lite som Asiatisk ravioli men MYCKET MYCKET godare.
Simpel men mycket god pastarätt för ca 3 pers... - 1 burk skalade kräftstjärtar i lake (170 g)- 2,5 dl Milda minimat- 2 st krossade vitlöksklyftor- 1 msk hummerfond- valfri pasta till 3 pers som tar ca 10 min att koka- salt efter tycke och smak(hummerfonden i sig är rätt salt)Börja koka pastan, häll upp Milda minimat i en annan kastrull, tillsätt hummerfonden till den och låt det koka upp och sedan sjuda under tiden pastan kokar. När det är ca 3 min kvar tills pastan är klar så hetta upp en stekpanna med olivolja och de krossade vitlökklyftorna, när det är varmt så fräs kräftstjärtarna i den i max 1 min, flytta sedan över kräftstjärtarna till kastrullen med Milda minimaten men inte vätskan från stekpannan, släng den. Nu borde även pastan vara klar, häll ner den i kastrullen, rör om och servera. Mums...
Njae, men bakpulver består till största delen av bikarbonat.
Blanda med gurkan och kåt dra minst 30 minuter i kylen.
Vitlök, rå el. färsk
Ska prova Patsch!