Registrera
 

Old Gents Society



Nästa LAN


Författare Ämne: Serverregler BF:BC2 - Datorbutiken.com  (läst 1900 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Enos Pork

  • Old Gent
  • The God of posting
  • ******
  • Antal inlägg: 9 455
  • Snygg kan du vara själv!
Serverregler BF:BC2 - Datorbutiken.com
« skrivet: 2010-06-23, 13:38:08 »
Uppförande
Behandla de andra spelarna på servern med respekt och behandla dem väl. Målet är att alla som spelar på en Skyttegrav.se/OldGents server skall ha trevligt och känna sig välkomna då de spelar här.

TD = Team Damage (att skada någon i det egna laget)
Om någon i ditt eget lag skjuter på dig, skjut inte tillbaka. Att skada någon i sitt eget lag medvetet är inte tillåtet och ni kommer båda att bli bestraffade för TD. Samma regel gäller även för fordon. Det ligger i spelets natur att viss TD förekommer, i de flesta fall är detta inte medvetet. Om du upplever att någon i allt för hög grad skadar det egna laget, vänligen kontakta en admin.

TK = Team Killing (att döda någon i det egna laget)
Att upprepat och medvetet döda sina lagmedlemmar kommer att resultera i en omedelbar ban. Precis som fallet är med TD är långt ifrån all TK medveten och det förekommer att TK sker av misstag. Om du av misstag dödar någon i det egna laget förutsätts att du ber om ursäkt för detta. Om du är den som av misstag blivit dödad ber vi dig att visa gott omdöme och förlåta den som dödade dig.

Självorsakad TK
Att ställa sig framför en lagkamrats fordon med den enda intentionen att bli dödad av denne är inte tillåtet.

Språkbruk och namn
Vi har alla varit nybörjare, vänligen respektera detta och allas rätt att spela och ha roligt. Att kalla andra spelare för nedlåtande namn eller på annat sätt använda ett språk i syfte att nedvärdera andra eller som i allmänhet kan betraktas som grovt accepteras inte på Skyttegrav.se:s/OldGents servrar. Detta resulterar i en ban för dåligt uppförande. Samma regel gäller även för anklagelser om fusk el.dyl. Dessa diskussioner förs på vårt forum och/eller med en admin. Samma regel gäller för det namn du valt för din spelare. Välj detta namn med omsorg, ett namn som kan uppfattas som stötande eller på något sätt kränkande mot andra kommer att resultera i att du blir bannad. Att upprepa sina meddelanden i spelets chatfunktion på ett sätt som kan uppfattas som störande för andra kommer att resultera i en varning och om det trots detta fortsätter i en ban.

Fusk
Allt användande av tredjepartsprogram avsedda för fusk eller att på annat sätt fuska är inte tillåtet och kommer att resultera i en omedelbar ban. Det kommer även att resultera i att alla uppgifter servern registrerat om dig kommer att lämnas över till EA-games och till Evenbalance.

Utnyttjande av buggar
Att använda sig av buggar i spelet med avsikten att skapa fördelar för sig själv eller andra är inte tillåtet och kommer att resultera i en omedelbar ban. Det kommer även att resultera i att alla uppgifter servern registrerat om dig kommer att lämnas över till EA-games och till Evenbalance.

Stats padding
Att utnyttja brister i spelet för att på artificiell väg förhöja sina poäng är inte tillåtet och kommer att resultera i en omedelbar ban. Det kommer även att resultera i att alla uppgifter servern registrerat om dig kommer att lämnas över till EA-games och till Evenbalance.

Baserape av fixerad spawnpunkt (Conquest mode)
Baserape av fixerad spawnpunkt är inte tillåtet och kommer att resultera i en kick. Att med fordon befinna sig i motståndarens ointagliga bas med syfte att spawnrapa tolkas som baserape. Att skjuta mot spelare som spawnar i motståndarens ointagliga bas tolkas som baserape oavsett från vilket avstånd skottet avlossas. Att infiltrera fiendens bas med syfte att stjäla fordon är dock tillåtet.

Angående fordon
Vi är medvetna om att en del av er väldigt gärna vill köra eller flyga något av fordonen som finns på kartorna. Tänk då på att det kan finnas flera som vill ha tillgång till samma fordon som du vill och uppför dig som en gentleman. Det finns i det här sammanhanget uppförande som kan ge upphov till irritation hos dina medspelare, visa gott omdöme och undvik att vara den som skapar irritation. Om någon av dina medspelare har hoppat ur ett fordon för att reparera det är det högst sannolikt att denne har för avsikt att använda fordonet då det är reparerat. Vänligen respektera detta och lämna fordonet ifred.

Balansering av lagen
Det finns tillfällen då den automatiska balanseringen av lagen inte fungerar. Då detta händer är det spelarnas eget ansvar att lagen är rättvist balanserade. Admin kan vid dessa tillfällen påtvinga ett lagbyte för spelare, att då byta tillbaka till det ursprungliga laget resulterar i en temporär ban för dåligt uppförande.

Angånde admins
Admins rekommendationer skall följas utan dröjsmål. Om synpunkter finns angående admins uppförande, beslut eller rekommendationer skall en headadmin kontaktas. Dessa diskussioner förs på vårt forum och inte på spelservrarna.

Språk
De språken som skall användas på servern är Svenska eller engelska. Vänligen respektera allas möjlighet att förstå vad som sägs och/eller skrivs

Admin äger tolkningsföreträde till dessa regler

Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is; never try.

 

Senaste inlägg