Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
hittade en jag inte hade sett innan iaf...http://www.break.com/movies/houselights2.html
Och detta bjuder du sonen/dottern på???Kan ju vara bra på kvällen när man vill spela ifred
Testa med Cointrau (vetikatten hur det stavas)
2 koppar Smarrig varm chokladChokladen:75 g mörk choklad (gärna 70%)1 krm kryddblandning3 dl mjölk2 tsk konjak (är man glad i sprit så skvätt ner mycket till)ev. vispad grädde
Citat från: Electronica skrivet 2006-12-04, 15:23:112 koppar Smarrig varm chokladChokladen:75 g mörk choklad (gärna 70%)1 krm kryddblandning3 dl mjölk2 tsk konjak (är man glad i sprit så skvätt ner mycket till)ev. vispad gräddeElectronicas förslag låter jättegott.Jag skulle bara ändra lite grann.Tugga i dig chokladen.Häll kryddorna på bordsgrannens gröt. Häll mjölken i din egen gröt.Lägg grädden på din bordsgrannes stol.Sen är drinken som godast. Helst som dubbel, trippel eller dubbel trippel.Mums!
Jag trodde först att det hade blivit lite frost. Men sen såg jag att det var som om någon hade slängt lite florsocker på marken.
Julen som är så underbar!- man får dricka nubbe + starköl till lunch
* Se Arne Weise på tv hela tiden.
@Airam Jul blir aldrig som förr, etfer det man fått barn. Både på gott och ont
Skillnaden är väl att man köper de saker man själv vill ha till sina barn?
Det är fuskigt... jag vill också ha jullov...
Men hur faan får man till en krämig (ja nästan seg) ÄGGTODDY. Jag har fanimej vispat o vispat men så fort jag pytsar i Konjaken (svensk stavning. Ordfacister göre sig ej besvär), så är den inte längre krämig. Den ska ju var fluffig, nästan som grädde fast med ägulors tygnd och konjaks fina arom... Jag får bara inte till det.. Nå¨, Årests äggtoddy var den bästa på flera år ändå,, och som jag vispade.....
Citat från: Ragge skrivet 2006-12-22, 21:37:44Men hur faan får man till en krämig (ja nästan seg) ÄGGTODDY. Jag har fanimej vispat o vispat men så fort jag pytsar i Konjaken (svensk stavning. Ordfacister göre sig ej besvär), så är den inte längre krämig. Den ska ju var fluffig, nästan som grädde fast med ägulors tygnd och konjaks fina arom... Jag får bara inte till det.. Nå¨, Årests äggtoddy var den bästa på flera år ändå,, och som jag vispade.....Oj, oj, oj... tror... jag... får... härdsmälta... *surr*... för... många... fel... aaaaaarrrhhh... *poff*HÄRSDMÄLTA ingår verkligen inte i receptet, det är jag säkr på