Registrera
 

Old Gents Society



Nästa LAN


Författare Ämne: Vad är Ancient Knights/OG och vad innebär det att vara en  (läst 2067 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Rhowdy

  • Old Lead Foot
  • Moderator
  • Gubbsjuk
  • *****
  • Antal inlägg: 719
Ancient Knights är OG's guild på alliance-sidan i Blizzards spel World of Warcraft
Utöver det så finns det en guild på Horde-sidan på servern Argent Dawn vid namn Deception (RP). Några spelar även på PVE-servern Quel-Talas. Dock så ligger fokus på Ancient Knights där vi har de flesta spelarna.

Ancient Knights, nedan kallat AK, bor på alliancesidan på servern Outland och har gjort servern osäker sedan den öppnades.
Edit: Ändrat från Bladefist till Outland /Tahly 060616

Det kanske kan vara förvirrande vad en AK och en OG är. OG är ett forum för trevliga personer som spelar datorspel. OG spelar ett flertal spel tillsammans, WoW är bara en av många. Se övriga forumen så ser ni vilka andra spel som spelas.

Vad är då skillnaden mellan att vara OG och AK?
Praktiskt sett, ingen alls.

Måste jag vara en OG för att spela med AK?
Nejdå, det behövs inte.

Kan jag också bli en "OG"?
Troligt vis dock gäller det vissa saker men fråga någon Officer och visa intresse så kan de hjälpa dig vidare.

Vad innebär det att vara en Ancient Knight/OG?

Svaret på det är väldigt enkelt, vi är helt enkelt trevliga. Visst, jargongen kanske är lite hård ibland, men det viktigaste är att vi alla beteer oss som civiliserade människor. Det ska påpekas att det gäller både inom guilden och emot alla andra ni stöter på. När andra ser en AK så ska de snabbt tänka, "Där är en av de där trevliga svenskarna"

Mer konkret, så följer vi OG's regler som finns.

Vi bör alla läsa igenom dem och förstå dess innebörd. Det är väldigt enkelt egentligen. Men, för att överföra det som man ser primärt är skriver för FPS-spel så kommer här lite konkreta exempel:

Chat
Vi spammar aldrig. Aldrig. Vi är civiliserade och deltar inte i de obligatoriska omgångarna av idiotförklarningar som flyger runt så ofta.

PVP
I battlegrounds håller vi inte på att skriker att alliance är n00bs. Vi är antigen hjälpsamma eller håller tyst. Det finns ingen anledning att delta i den ständiga pajkastningen där. För att citera kråkans signatur:
"Never argue with idiots. They just bring you down to their level, then beat you with experience"

AH-trade
Vi håller inte på och fular oss och försöker lura folk. Vi lägger inte upp 8 likadana auktioner och lägger upp något lurendrejeripris som folk ska trycka fel på.

Horde
Väldigt laddat ämne... men, visst, de är våra fiender, men ta aldrig ut er frustration och corpsecampa någon slumpmässig stackare. Främst, var vänlig att observera att på vissa ställen så råder inofficiell vapenvila. Typexemplet är Silithus med flera ställen där vi rädar, ska vi summonera bossar som kostar ohemuliga mängder tid och pengar så sabba inte det med att börja bråka med Horde.
« Senast ändrad: 2011-08-12, 23:59:07 by Rhowdy »

 

Senaste inlägg