Registrera
 

Old Gents Society



Nästa LAN


Författare Ämne: Firande och roliga anekdoter från Travian  (läst 3333 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

guest3

  • Gäst
Firande och roliga anekdoter från Travian
« skrivet: 2007-05-10, 21:21:48 »
Följande kommer från Travianforumets tråd "Fest i Gislaharjis"
Förhoppningsvis roar det någon. Läs uppifrån och ner.
Framtida svar kan göras i denna tråd. :cheers

Citat från: semicolon 07/04/11 13:31
Klubbmännen i Gislaharjis kommer i kväll mellan 18:00 o 22:00 att hålla kalas med vetemjöd serverat i järnkrus därtill bjuds lerkakor serverat på träfat.

Det som firas är 100.000 rövade enheter

Klubbmännen demonstrera
Klubbmännen får ej nog
Klubbmännen vill ha mera
Att röva i egen skog


Humm hummhumm hummhumm

(faan jag kommer aldig ifatt Porta)
   
--------

Citat från: Cartan 07/04/11 14:28
Cartans hovsprätt proklamerade på torget i Southpark idag att Gislaharjis bjuder på mjöd. Inom fem minuter var hela byn tom, sånär som på IOGT-NTO-sällskapet som trumpet satt och fes i magasinet.

Hela Southpark är nu nere, men räknar med att har byn igång igen inom två dagar. Cartan sliter sitt hår och ökar därför sin populäritet bland de skalliga munkarna.

Allt har något gott med sig.

--------
   
Citat från: semicolon 07/04/12 18:45
Klubbmännen i Gislaharjis planerar en ny fest.

Det som firas är plundringståg nummer 200 som är på g.

När gubbarna kommer hem om 2 timmar väntar 4 tunnor nybryggt mjöd och en inlånad bard från en underlydande grannby ( Kickis by) går som bäst o grunnar på en hyllningssång.

Bara han inte trillar ner i djupaste lergropen som Cartans hovsprätt gjorde häromdagen.

Det krädes många (10) man att ta upp honom. Han har blivit tämligen fet nu när Cartans underlydande tar hem så rikt byte

--------

Citat från: semicolon 07/04/16 00:19
NU är det fest igen.

Den första Germanske knekten har fötts i Gislahajis. Klubbmännen vet inte till sig av glädje.

Alla inbjuds dopkalas. Mycken fulmjöd finns att tillgå. Ingen skall bli utan även om hela Germanias arme kommer skall inget sparas på detta dopkals.

Gundobad skall han heta.

--------

Citat från: Cartan 07/04/28 17:07
Cartans hovsprätt dök upp som en gubbe i lådan på torget idag. Med sig hade han trumpetare som lyckades spräcka rutan på närmsta bostadsruckel.

-"Cartan låter meddela att vi nu nått 300 invånare och att vi samtidigt har nått 400 000 plundrade...hrmpff....jag menar lånade råvaror."
-"Vi har därför valt att belöna befolkningen med hela två glas vatten istället för det vanliga ett till middag. Gröten kommer vara extra kornig så arbetet inte sinkas av detta."
-"Tillbaks till arbetet! Här har ni inte tid att stå!"

På väg tillbaks till palatset klev han i en hästspillning och vips så såg livvakterna till att en bybo miste livet som hämnd.

--------

Citat från: acemicken 07/04/29 11:43
Cartis du ska nog akta dig för Stamledare . Moralen kan inte vara hög i din by .

--------
   
Citat från: semicolon 07/04/29 13:01
Kommer det en stamledare till våre trakter bjuder vi honom på fulmjöd från Gislaharjis spetsat med lite fuffens från cartans druider och slänger honom i lergrop nr 10 och skjuter prick på honom med katapulterna.'

--------

Citat från: Cartan 07/04/30 06:41
"Obekräftade uppgifter från igår.

Efter viss kritik från Acemicken beslöt Cartan att höja moralen i Southpark. Detta gjordes genom gatlopp för ambassadören. Cartan sålde stenar och pinnar till arbetarna mot mat och vatten.

För avbrottet i det vanliga arbetet blev det spöstraff och övertidsarbete för de flesta. Moralen är på toppen, men Acemicken bör nog hålla sig borta från arbetarna ett par dagar."

/Lerblaskan

--------

Citat från: semicolon 07/05/01 07:48
ALLA hälsas välkomna till Gislaharjis.

Kl 08:54 kommer den 500:e invånaren att födas.

Klubbmänne är euforiska, fulmjöden puttrar, och stadens borgmästare har utlyst allmän helgdag efter födseln = ingen plundring fram till eftermiddadgen.

En av spårarna har under sina irrfärder fått tag på en (chines ?) som har visat färdigheter på många ting. Han skall lysa upp himlen

( *.*
( ˜*•. ˜*•.•*˜ .•*˜
( ˜*•. ˜”*°•.˜”*°•.•°*”˜.•°*”˜ .•*˜
( °•.˜”*°•.~ 500 ~.•°*”˜.•°
( .•*˜ .•°*”˜.•°*”˜”*°•.˜”*°•. ˜*•.
( .•*˜ .•*˜*•. ˜*•.
( .•˜•.
( *

--------

Citat från: Cartan 07/05/07 14:53
400 och 2 på en gång.

Arbetarna i Southpark fick privilegiet att jobba övertid idag. De förärades uppgiften att göra rent och laga de girlanger som kastats bort på senaste festen hos Gislaharjis. Det är festdags igen.

Idag firar nämligen Cartan att han lyckats föda upp 400 uslingar i Southpark, men även att en andra by byggs, och att han "lånat" ihop mer än 700 000 råvaror från andra givmilda byar.

-"Jag vill tacka mig själv för ett så makalöst ledarskap. Jag vill även tacka de vakter som med våld håller kvar er på torget medan jag håller detta tal..." började Cartan hånleende.
2 timmar in i talet utbröt tumult, efter att en döv herde inte klappat händerna vid anvisat tillfälle, men det löste vakterna raskt.

Festen avslutades med att långbord dukades upp med fiskrens och andra oidentifierbara läckerbitar. Alla har gjort sig förtjänt av detta. Men självklart måste extra överarbete kompensera grisarnas utlånade måltid.

--------

Citat från: semicolon 07/05/07 15:03
Gundobad den store har börjat erövra världen. Först en Oas och nu Grundandet av en Ny by - Queernjo.

Alla klubbmännen kommer att i eftermiddag att få ledigt för att förbereda det Ståtliga Kalaset som kommer att avållas i Palatset i Gislaharjis.

Fri fulmjöd åt alla som kommer , grisarna rullas redan över stockeldar och vinden är norlig så dofterna sveper in över South Park och rensar bort doften av fiskrens där.

( undrar hur många invånare som kan hindras komma till kalaset)

Skål tamejfan

--------

Citat från: Cartan 07/05/07 15:38
Cartans meteorolog lugnade hovet med att nordlig vind blåser FRÅN norr och därmed inte låter dofter passera från Gislaharjis till Southpark.
Hovet var dock inte nöjda med svaret och lät därmed avrätta meteorologen.
-"Vi återgår till att gissa vädret, och väljer att välta ut latrintunnorna för att motverka eventuella dofter", lät hovsprätten förkunna.

--------
   
Citat från: semicolon 07/05/08 00:27
Gundobads kartograf Thor Merka hävdade vid dagens kvällsmjöd å det bestämdaste att origo i kartsystemet han upprättat är den geografiska nordpolen och att således alla punkter åt vilket håll det vara månde i relation till denna världsmitt är belägna söderut. Alla klubbmännen såg förvirrade ut men den senaste medlemmen i Gislaharjis(nr 600) den smarte kroknäste Brokyle Flovski sa förnumstigt "det är ju solklart, South park kan ju inte ligga norr om Central park.

För denna forskningsbedrift ( som inte kostst en enda resurs) blev Thor och Brokyle belönad med en veckas semester i Queernjo all inklusive givetvis.

Klubbmännen hurrade ( utan att fatta ett dugg) och tog en mjöd till.

--------

Citat från: Cartan 07/05/09 14:02
Så var vi 500.

Eftersom senaste festen för byborna i Southpark var så nyligen så valde Cartan generöst att ordna fest för hans harem istället. Detta visade sig vara ett mycket dåligt val eftersom kvinnorna blev alltför berusade och började dra i varandras flätor och klösa varann i ansiktet.

Härmed annonseras efter nya haremskvinnor att fylla dessa platser. De utgående modeller som finns kvar säljes för en billig penning.

Nytt harem startas i Central Park istället.

--------
   
Citat från: Cartan 07/05/10 13:12
Haremet skapar tillväxt.

Haremet i Central Park skapar en enorm tillväxt i den lilla byn. Handelsmän från alla större byar runtikring kommer på besök för att beskåda, och bidra till detta.

Cartan själv planerar ett ståtligt palats (eller åtminstone en sommarstuga) mitt i byn. För att få plats måste bybornas hyddor rivas. Därför är diverse trupper från Southpark tillkallade.

Då arkitekten tappat huvudet helt plötsligt kan detta bygge dock dröja något. Tills dess hänvisar vi till haremsbyggnaden som utrustats med svängdörrar.

--------

Citat från: semicolon 07/05/10 13:20
Hemvändande handelsmän från Queernjo har berättat om Haremet i Central park. Klubbmännen begärde omedelbart om förflyttning.
För första gängen i Gislaharjis historia har en bestraffning utdelats. Alla klubbmän har sänts ut i ett normal anfall långt långt bort, alltså ingen plundring alls. Det jäser ibland klubbmännen.

Gundobad har fått lite att fundera över

Utloggad Johnny Hazard

  • =[OG]=Medlem
  • The God of posting
  • ******
  • Antal inlägg: 9 040
  • - TK? Men du hade ju fel kläder!
SV: Firande och roliga anekdoter från Travian
« Svar #1 skrivet: 2007-05-13, 13:36:36 »
 :lolabove - Skrattade så jag  :cry :clap


"It's time to kick ass and chew bubble gum. And I'm all out of gum."
"My Big Fat Excuse is on cooldown!"

guest3

  • Gäst
SV: Firande och roliga anekdoter från Travian
« Svar #2 skrivet: 2007-05-13, 20:38:42 »
Dagen då fällorna utlöstes.

Idag har det hänt mycket i Southpark. Först konstaterade vår granne semicolon att vi uppnått 600 invånare. Det tog riket med ro.
Sen konstaterade vår hjälte att vi nu plundr.....LÅNAT 1 miljon resurser av våra övriga grannar. Detta höjde Cartans ögonbryn och särade på mungiporna.
Men sen sa det pang, pang, pang, pang. 48 imperiesoldater satt fast i Southparks fällor. Alla byns falanxer drog sina vapen men det behövdes inte eftersom fällorna gjorde jobbet.

Efter att kvällsmåltiden fortsatt i nån timme hördes ett rop på hjälp från en fälla.
-"Öh. Hallå! Vi kommer från Go Ricki. Er granne som ju också är med i OK. Släpp ut oss."
-"Vi äter" var allt de fick till svar.
-"Vi har gått vilse" ursäktade de sig.
-"Jaså? Stanna på middag, vetja" sa en fet falanx.
Sen släpptes fällorna, och när Go Rickis små imperiesoldater kände stanken av middagsmaten i Southpark fick de brått.
-"Öhhh. Vi måste hem och fila våra fruars tånaglar" log de brett. "Sen måste vi virka och laga strumpor också".

Fruntimmer.

guest3

  • Gäst
SV: Firande och roliga anekdoter från Travian
« Svar #3 skrivet: 2007-05-17, 20:31:12 »
Hjältens dag.

Cartans hjälte, döpt till Kenny McCormix, ledde idag fesligheterna i Central Park när 700-gubbarsjubileum firades. Festligheterna hölls i haremets nybyggda baracker. Endast de högsta ledarna var inbjudna.
Mitt under ceremonin, när Kenny höll ett tal föll en takbjälke ner och klöv honom på mitten. Alla blev förståss upprörda, men glömde det snabbt när en hovdam nös.
Hjältens utseendemässiga och namnmässiga likhet med en månglivad pojke med orange parkas i en berömd serie är självklart en ren tillfällighet.

guest3

  • Gäst
SV: Firande och roliga anekdoter från Travian
« Svar #4 skrivet: 2007-05-23, 11:00:35 »
Senaste nytt:
Fest i Southpark.

Länge sedan skådad dumhet uppvisades i Southpark idag. Ett helt regemente fega soldater, alltför rädda för att ens förhandla om en säker hemresa, beordrades av den än mer fega, och synnerligen stridsovane härskaren seast att ta sina liv.
I sin utomordentligt bristande insikt hade seast trott sig kunna orsaka skada i Southpark. Detta fick hela hovet att skrattande sätta sig på stolar i leran och se på spektaklet.

Som den taktfulle och godhjärtade härskare han är, valde Cartan att inte låta något gå till spillo. Alla bybor bjöds på helgrillade imperiesoldater. Av denna nya gratismåltid erhölls extra energi vilket hjälten Kenny McCormix behövde när han tog hand om nästa löjeväckande lilla armé från pingis.

Byborna längtar till nästa angrepp i tron att de kommer bli bjudna på mer kött, men det är redan sålt innan det ens nått fram.

/Stadens proppmätte hovsprätt

guest526

  • Gäst
SV: Firande och roliga anekdoter från Travian
« Svar #5 skrivet: 2007-05-26, 18:02:08 »
Gundobad är död - Leve Gudobad

Sistlidne natt sände gundobad ut sina plundrare på ett sista uppdrag men étt av plundringstågen gick fel.

Av de hastigt utskickade 150 paladinerna ( det skickas alltid många då farmer inte scoutas i Gislaharjis då trupperna aldrig mött annat än patetiskt motstånd))

Denna by var en ny destination och av de utskickade kom endast 20 utmattade hem i princip utan last.

Gundobad , mätt på både mat o mjöd ( sinnet var nog lite dimmigt) blev rosenrasande, förhörde paldinerna om motståndet i byn. Det befanns vara av modest storlek varför taffeln hastigt bröts och SAMTLIGA offensiva styrkor, 600 fottrupp 0ch 350 kavallerister, fick ge sig iväg med Gundobad i spetsen.

Ingen återvände.....................................

Byns försvar hade varit på promenad och var fullt stridsberedd.

Aj Aj Aj

Gundobad den andre håller på att rekryteras samtidig som byns feta scouter har lagts i hårdträning.





 

guest3

  • Gäst
SV: Firande och roliga anekdoter från Travian
« Svar #6 skrivet: 2007-06-04, 20:37:53 »
Senaste nytt:
Rykten.

Som straff för att de inte producerar råvaror så snabbt som härskare Cartan önskar så har byns invånare fått maten indragen.
-"Sånt tar bara tid" uppgav Cartan för hovet.

En strejk och en avrättning senare så är ordningen återställd. Grisarnas mat ransoneras därför tillbaks till ursprunglig mängd.

Häromdagen hördes även något vapenskrammel i fjärran men inga soldater har synts innanför murarna.

/Åke, som hastigast på ljugarbänken

guest3

  • Gäst
SV: Firande och roliga anekdoter från Travian
« Svar #7 skrivet: 2007-07-08, 16:53:10 »
Senaste nytt (6 juli):
anneli

Idag kom en fetlagd diplomat från anneli. Han såg mycket besvärad ut och läste högaktningsfullt upp texten: "Jag får be om ursäkt. Ingen ska behöva ta ansvar för min handling..."

Längre hann inte diplomaten innan hovet föll i skratt och festandet fortsatte.

Upprinnelsen till detta var att en stackars pluttby skickat något de nog ansåg en ansenlig summa trupper mot Soutpark. Föga oväntat blev de enkelt nedgjorda.

Cartan, som den vänlige och högaktade gentleman han är, förlät anneli och avbröt alla tankar på gruvlig hämnd.

Hjälten Kenny McCormix tackade för träningen.

/Officiellt meddelande till alla kringliggande byar.

 

Senaste inlägg