Varma mackor i ugnenGrundBröd: Pågen Rasker - men man kan ta vilket rostbröd man vill.
Bregott eller Smör
Pålägg:Variant 1: Tjock Grillkorv, senap (sort efter tycke) jag föredrar honungs Dion, ketchup och ost (oxo en smaksak men helst nån krämig) Gouda,
Variant 2: Salami, tomat, ost.
Variant 3: Kaviar (Ejderns orökta smörgåskaviar är att föredra - jättegod på ägg oxo), dill och purjolök.
Anrättning:Sätt ugnen på 175 grader.
Smöra mackorna (döh)
Variant 1: Skär korvarna först i halvor, sen på längden 2 gånger så man får 4 "stänger" per halva. Bre på senap på smörsidan, lägg sen korvstängerna omlott, 4 på varje macka dvs en ½ korv per macka. Strila på några slingor ketchup på korven och lägg på några ostskivor så de täcker. Om man vill kan man strö lite oregano innan osten (färsk är godast men frystorkad duger).
Variant 2: Salami efter storlek och smak, lägg på tomatskiva, ev. oregano, ost.
Variant 3: Bre på kaviar över smöret (tunnt), strö över lite tämligen rikligt med dill, skär purjon i fina ringar (väldigt fina ska dem va) och lägg rejält på varje macka.
Lägg mackorna på en bakplåt med ugnsplåtspapper på och grädda mitt i ugnen ett par minuter tills dem ser klara ut.
Servera dem varma med en grönsaksallad och kall bira!
Bon apetit!