Forum > Rollspel

"Diablo 4"

(1/3) > >>

Elunyx:
Tänkte bara nämna att Bliz håller på med ett "Diablo Unannounced Project". Borde inte vara så mycket annat än Diablo 4. Om det blir en hyffsat traditionell Diablo så blir det väl något som kan konkurrera med spel som Lost Ark, Lineage Eternal och MU2. Alltså lite halv-MMO-aktit. Gissar jag i.a.f.

https://www.diabloii.net/blog/comments/the-diablo-unannounced-project-gathers-pace

Baldi:
Ska bli intressant var de har suttit utvecklat  =) Hoppas naturligtvis på en mer realism i  grafik men också åt de mer gothic  och mer av de mörkare varianten av diablo serien som vi fick uppleva i D1/D2.


Jag ser gärna klasser som vi hade i Diablo1-3 men att de går att utveckla sina klasser på end gamingen beroende på vad man föredrar i sin spelstil. 


Jag hoppas stor värld och där vi förflyttas till olika spelmiljöer och där svårighetsgraden stegras för varje act =). 

End gamingen  vet jag inte men något åt  "War of Atlas men bättre utvecklat.  Att portalerna eller ens exp försvinner när man dör tycker blir på sikt ganska så tråkig gameplay.  Kanske större system av de vi såg i D2 med uberbosses och samla keys ifrån olika rare monster kanske? eller stor knepig labyrint  :thumb





Elunyx:

--- Citat från: Baldi skrivet 2018-06-30, 13:19:50 ---Ska bli intressant var de har suttit utvecklat  =) Hoppas naturligtvis på en mer realism i  grafik men också åt de mer gothic  och mer av de mörkare varianten av diablo serien som vi fick uppleva i D1/D2.

--- Slut citat ---

Diablo kommer aldrig att vara Dark Souls, men det starka demon-temat passar bättre till en mera realistisk grafik. Babblade hirelings, fjärtbossar, disco-grafik och grodspells hör inte hemma i Diablo. Och WoW-pads, alltså alleles för stora sholders hör bara hemma i WoW och inte i Diablo.

Jag skulle vilja ha ett mera bosscentrerat spel. Att bara slå trashmobs i flera timmar blir tråkigt i längden. D3 har visserligen "bossar" i riftsen, men dom är bara generiska bossar utan några unika egenskaper. Kartsystemet i PoE är ju i stort sätt bra, men kartbitarna får inte vara så sällsynta som i PoE. Labyrinten i PoE får gärna stanna där, för som det är gjort där så blir detbara problem om kopplingen till servern är dålig (och det är den många gånger).

Vad än D4 innehåller så måste dom kunna mäta sig med Lost Ark. LA ser ut som nästa generationens ARPG, därför måste D4 också göra det. Det är ont om bra ARPG's nu annars. Det enda ARPG jag har på min låååånga lista på spel är Lost Ark. Jag ska väl köpa expansionen till Grim Dawn snart, men annars är det tort på den fronten. Och så måste jag få tillbaka min internetkoppling...

Elunyx:
Liten kommentar bara...
Jag och många med mig har misstänkt att D3 ska komma till Nintendo Switch. Nu har detta så gott som bekräftats.
https://kotaku.com/diablo-iii-is-coming-to-switch-later-this-year-1828367234

Ett klart köp till min Switch :)

krukan6:
Skulle Diablo 3 vara bättre på Switchen än PC?

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion