Forum > First & Third Person Shooter

Post Scriptum (en WWII Spinoff av Squad )

<< < (2/8) > >>

deathdealer:
 :supporter :supporter :supporter

Letalis:
Det såg onekligen intressant ut.

guest2209:
Som så många spel så kommer det till sin rätt bäst med vänner, gillar man eran, taktik, samarbete och ett mer "normalt tempo" går man inte fel som jag ser det.
Och är man intresserad kan man alltid vänta tills 18/7 (släpp) och då prova med steams max 2h och inom 2 veckor lämna åter och se hur det flyter/är.

Det har varit en stor influx av nya spelare och spelet har sin startsträcka dvs. för tillfället ojämnt teamplay tills fler kommer in i spelet, så några råd:
Har du tidigare kört Project Reality, Squad (sina rötter i PR) så har man hjälp i att grundtanken är den samma och till viss del tempot.

Men!
Post Scriptum är mer olikt än vad jag trodde, till det positiva och att ta sig lite tid för att se lite basspel och hur det fungerar ger så mycket mer innan man hoppar in.

Några menig/soldat tips,
Hitta en Squad, eller sektion som de kallas i spelet där ledaren talar och ger order och verkar ha en vision om vad han vill åstadkomma, byt sektion om det är en tyst en eller tom. sida. Ta en enklare roll som "gevärsgubbe" och följ order för att nå/hjälpa till med gruppens dynamiska och av gruppledarens för tillfället satta mål.

En sektion kan vara upp till 9 man och fler soldat/vapen roller öppnas upp desto fler man är i sektionen.

Man har på vissa funktionsval flera saker, som en med har spruta + bandage, ett sätt att ändra är att trycka ned siffran mer än en gång för att stega.

Som lite ”pigga upp” har man en flaska som man kan dricka ur som gör att du återfår orken raskare, något som man bör hålla över mitten när man närmar sig fiender då klättra överstaket tar så mycket längre tid eller siktet blir skakigare om man är utmattad.

Det drar rätt mycket ork att springa på huk, eller åla så att om man tror att det är tryggt kan man springa rätt upp och ned då orken håller i sig längre, lägga sig ned och ”hämta andan” är inte dumt heller.

Skadad,
Om man blir skadad så blöder du i första läget och man måste då använda ett av sina bandage för att stoppa ut blödningen, vilken i sig tar en stund. Stoppar man inte blödningen i tid blir allt svart och du kan endast återupplivas av en medic. Då spawn tiden räknas av från din immobiliserade tid så är det mycket smartare att vänta på en medic om det finns en i närheten då man ändå inte kommer tillbaka in i matchen snabbare. Medic's i andra sektioner (grupper) kan också återställa dig, två steg om man är helt nere med först en spruta och sedan bandage, själv kan man max få 75% hälsa med sitt egna bandage, krävs en medic för full hälsa. Har du helt blött ut så kan man endast starta på en tillgänglig spawnpunkt. Man har ”närhets röstkomunikation” för att ex tacka en medic som hjälpt dig som är i en annan grupp, eller för att kunna upplysa spelare i närheten av dig om hot som inte råkar vara i din grupp.

Om det blir några som "kliver på" och är intresserade av det så noob'ar jag gärna loss och visar lite bra och ha saker/tips på någon tom server och spelar med förstås :)

Postar en video "guide" som gjordes i samband med första test helgen av utvecklarna, som i alla fall är en start. Och kanske det numera finns någon bättre ”introduktions tutorial" också, har inte letat.

Post Scriptum Dev Stream - 25 May 2018,
https://www.youtube.com/watch?v=lzQj13d6v_0

-cb99

Horror:
Väldigt intressant! Finns det ett releasedatum än?

guest2209:

--- Citat från: Horror skrivet 2018-06-27, 22:20:08 ---Väldigt intressant! Finns det ett releasedatum än?

--- Slut citat ---
Ja det lär ska vara 18/7 om man ska tro dem själva, men har inte sett någon mer info. sedan de skrev det.
Min personliga upplevelse av det jag spelat så tror jag mycket väl att det håller, men man får se, 18/7 är i alla fall ännu inte ändrat på Steam sidan.

-cb99

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida

Gå till fullversion