Registrera
 

Old Gents Society



Nästa LAN


Författare Ämne: Datorbutiken stänger sina servrar för 1 vecka eller så...  (läst 1527 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Tahlanos

  • Gameoholic
  • =[OG]=Medlem
  • Posting predator
  • *****
  • Antal inlägg: 4 698
  • mmm.....
    • OG
Hittade detta på DB´s forum.

-----------------------------
InläggPostat: 2008-10-24, 12:03

I Datorbutiken.com´s effektiviseringsprocess ingick som bekant en del neddragningar, bla. ska lagret i Staffanstorp bort och detta har redan lagts ut på entrepenad.

Staffanstorp var även placeringen för våra spelservrar. Idag hölls ett möte mellan representanter från datorbutiken.com och deras ISP Tele2. Beslutet som togs där var att uppkopplingen skulle strypas ner kraftigt då kapaciteten inte behövs längre för DB.com´s verksamhet. Hastigheten stryps ner till mindre än 10% av den nuvarande, vilket innebär att vi inte längre kan bedriva vårt spelcommunity med bas hos DB.com längre.

Vi kände till att detta var på gång, men dessvärre träder ändringarna i kraft redan idag den 24 Oktober. Det innebär att under dagen kommer alla servrar släckas ner, inklusive ventrilo. Forumet kommer finnas uppe tillsvidare.

Ljuset i detta mörker är att vi har en ny huvudsponsor på gång, men det kommer dröja ca. en vecka innan vi är uppe igen. Förhoppningsvis kommer en ventriloserver finnas uppe ikväll. Jag kan för tillfället inte avslöja så mycket runt vår nya sponsor, men om allt går i lås kommer vi sitta på en bättre uppkoppling än vår gamla! Dessutom kommer vi ha mycket bättre tillgång rent fysiskt till våra maskiner.

Jag hoppas nu att alla ViPs, admins, headadmins och superadmins sluter upp bakom oss och hjälper till i denna stora, plötsliga omställning.

Vänligen
Patsch
Supervisor
AVAST CLEARED !

 

Senaste inlägg