Registrera
 

Old Gents SocietyNästa LAN

Författare Ämne: Älgmannens äventyr, en kedjehistoria som förlängs av de som vill.  (läst 161 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad GottfridssonTony

  • Husse
  • Börjat gymnasiet
  • ***
  • Antal inlägg: 119
  • Pluttinutt
Älgmannen kommer från en arbetarbakgrund där rätt och fel har strikta gränser. Älgmannen socialiserar med människor från slummigare delar av världen varje dag och tvingas skratta åt sådant som i den riktiga välden hälsas med fnysningar.


Han är en ordentlig man med ett ordentligt liv, ibland går Hitachi steroen igång med någon obskyr form av hårdrock, så länge hans livs partner accepterar det så är rebellen vid liv.


En gång för länge sedan hittade mannen en grupp människor som liksom han själv var styrda med en järnhand och fann omedelbart gemenskap. Skäggen flödade, musiken flödade och datorspelen uppslukade allas liv.


Älgmannen är orolig för att hans rebelliska sida ska komma fram till chefer och sociala kontakter. Tänk om någon skulle dömma mig som den jag är. Vem vet vad som händer då?


Efter många år med den nya grupperingen så känner mannen att det är dags att åka till arbetar-meckat Sandviken för att spela datorspel. Det är ju arbetarnas hemvist och kanske kan cirkeln slutas. Mannen möter orealistiska människor som med höga röster hävdar att Sandviken inte alls är arbetarnas hemvist, hoppet består och med en stor säck naivitet packar han sin väska.


... hur fortsätter historien?


 

Senaste inlägg