Är du kräkmagad? sluta läs nu!
Jag åt en jättegod kvällsmat av vad frys och kyl hade att erbjuda. Sköljde ned det med cider, 3min efter jag svalde sista tuggan började det arbeta sig upp igen.
För att något skall avvisas från min mage på detta vis måste det betyda att något av det på min tallrik vart rena rama rävgiftet. För det finns ingen snålare magsäck än min. Det som kommit ned skall stanna, även att läkare flertalet ggr under min uppväxt get mig dubbeldos för att underlätta vomeringen. (Ätit giftiga bär, gamla räkor osv)
Inte läkekonsten eller snudd inpå alkoholförgiftning har kunnat övertala min mage att släppa ifrån sig det den fått. Så vad var det då som gjorde att den så beredvilligt gjorde sig av med allt innehåll innan sista tuggan ens landat?
Billys Panpitzza
Några mozzarella bollar
Gröna oliver
Hemmagjord chillisås påslaskat på Pizzan
½ Päroncider...
Tack, jag som älskar päroncider, av allt jag nyss rabbla upp är det bara cidern som snör ihop halsen av tanken på att ta lite till...
Och för er som gillar Panpizza... Det spelar ingen roll hur mycket ni tuggar den, kommer den upp igen under loppet av några minuter kommer den i STORA bitar.