Nu när värmen har kommit kan det vara riktigt skönt med en
frozen margarita.
Jag testade det här receptet idag och det var helt ok... så det kommer nog bli frozen margaritas resten av sommaren för min del. Fast jag ska nog införskaffa i en iskross innan jag gör nästa omgång.
1 lime, cut into wedges
Coarse salt
Ice cubes
1 1/4 cups freshly squeezed lime juice
1 cup best-quality white tequila
1/3 cup Cointreau
1/3 cup sugar, plus more if desired
DirectionsTo salt-rim the glasses, rub a cut lime around the rim of each of 4 stemmed goblets. Fill a saucer with salt. Dip goblet, upside down, into salt. Refrigerate goblets until ready to use.
Fill blender three-quarters full with ice cubes. Pour lime juice, tequila, and Cointreau over ice. Add sugar; blend, starting slowly, and then increasing to high speed, until ice is very finely chopped and mixture is frothy. Taste for sweetness; add more sugar if desired. Blend a few seconds more; pour into salt-rimmed glasses. Serve immediately.
(Jepp, receptet är från den
här sidan.)