Registrera
 

Old Gents Society



Nästa LAN


Författare Ämne: DUNGEON DELUXE! Onsdagar och Söndagar!  (läst 2032 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad DaddyLongLeg

  • Old Proletär
  • Moderator
  • Forum resident
  • *****
  • Antal inlägg: 6 602
DUNGEON DELUXE! Onsdagar och Söndagar!
« skrivet: 2009-03-10, 09:54:40 »
Hej vänner!

Nu har det blivit dags att börja köra lite city dungeons in gillet! PvE är roligt som omväxling till allt krigande, och jag tänker sätta upp planerade utflykter till Bloodwrought Enclave (BE) och Bilerot Burrow (BB) varje vecka.

ONSDAGAR & SÖNDAGAR kl 20:30 är tiden som gäller.

BE tar (om allt går väl) ca 30 minuter att genomföra.
BB tar (med rätt grupp ca 1-1,5 timmar)

Det som gäller för medverkan är följande.

1. Rank 40. För att kunna gå igenom portalen till dessa dungeons måste man vara R40, de är alltså låsta för alla andra karaktärer.

2. Ward. På rustningsdelarna i Annihilator-settet finns någonting som heter "Wards". Att ha några rustningsdelar med wards är nödvändigt, eftersom skadan man tar OCH gör ökar och minskar exponentiellt med antalet wards på rustningen. Det betyder att en tank bör ha 4 wards, och övriga 2-3 stycken. En ranged dps eller healer kan klara sig med 2 wards, medans en klass som är melee, och måste stå i en del AoE och annat otrevligt, och därför alltid tar lite skada, bör ha 3 wards.

3. Gruppsammansättning. Dessa dungor är ganska krävande och därför är det viktigt att vi har en hyffsat diversifierad gruppsammansättning. Det som behövs är 1 tank (givetvis tankspecc med sköld) samt 2 helare. Sedan är det fritt fram med diverse dps-klasser.

4. Lockouts. Varje gång man tar en boss i någon av dessa dungeons startar en timer som tickar ned under 3 dygn innan instansen nollställs igen.

ps. Loot som droppar är Sentinel-settet. ;)
Hjälm och skor från BE och resten från BB


edit:
Avklistrar denna
« Senast ändrad: 2009-04-23, 10:56:14 by Pruneboy »

 

Senaste inlägg