Registrera
 

Old Gents Society



Nästa LAN


Författare Ämne: Mythic om RvR Quartermasters  (läst 1840 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

guest2174

  • Gäst
Mythic om RvR Quartermasters
« skrivet: 2009-04-06, 18:20:16 »
Äntligen! Kanske kommer att slippa få 14 Annihilator shoulders när man bara behöver själva rustningen dom få gångerna man vinner en bag.

http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=dev_discussions&thread.id=1345&jump=true

guest2112

  • Gäst
SV: Mythic om RvR Quartermasters
« Svar #1 skrivet: 2009-04-07, 14:37:33 »
mhh värkar ju ganska bra detta men skall man kunna köpa all gear för tokens som det såg ut nu så va det ju en del gear som man redan kan köpa på ah som conq belt och från renown seller invader hanskarna fast det är ju bra att alla får en belöning för att dom är med och slåss och det inte bara går på tur med rolls.
Skall läsa lite mera om detta senare va tycker ni andra om detta system?

guest2112

  • Gäst
SV: Mythic om RvR Quartermasters
« Svar #2 skrivet: 2009-04-09, 00:19:42 »
det värkar ju lite sjukt att gubbar med hög renown te.x rank 70 plus token till warloardgear och så det som värkar vara lite dåligt med det är att alla kan rolla på dom folk med renown 20 kan alltså få tokens till warloard som dom inte kan använda fören dom blir rr 68 fast klart att man skall kunna få dessa token lite innan man kan använda dom men det borde ju bara vara kanske 5 rr lvl:ar innan lr nått.
Ja tycker i alla fall att tanken är bra med detta renown ranken i sig är ju asa jobbig att få i hop till och sedan är gearen lika jobbig att få tag på när man äntligen kan använda den.
Man kommer kunna köpa healts pots som inte stackar med dom vanliga och som ja läste så kommer det ju göra att tanks blir endå mera odödliga healers som helar dom medan dom tar 2 pots som ger en massa healing over time.

En sak till är ju att det är rätt synd om dom stackarna som har kämpat som fanken för att fixa upp te.x ett helt warloard set och nu kommer folk kunna köpa ut allt när dom dingar renown, fast alla warloard och det gearet sm kommer efter kommer inte gå att köpa för tokens det måste man fortfarande fixa genom att köra stads pq:s.

Fast det är klart förhoppnigsvis kommer detta gör att det blir mera figth för att spelare droppar tokens och inte bara keep swooping, fast man skulle bara få tokens genaom att ta keeps inte genom att deffa så det kan ju göra att folk kör sc för att få sina spelar tokens och seda kör keep swooping, hur som tycker ja helt klart att det sytem som är just nu behöver bytas ut så det kan nog inte bli sämre än det är just nu när bara folk med tur får gear..

Hoppas att det kommer mera roliga saker att köpa för tokens ochså så som vapen special talisar niciga trofeer och nya riddon och kanske lite fina dyes (:
Ja ser i alla fall fram i mot förendring

 

Senaste inlägg